Word lid

De Nederlandse Montessori Vereniging bewaakt het montessorigedachtegoed in Nederland. Sluit je aan bij onze vereniging om van elkaar te leren, de kwaliteit van het montessorionderwijs te bevorderen en om de idealen van Maria Montessori voort te laten leven. Lid worden van de NMV? Dat kan op twee manieren: persoonlijk of als organisatie.

Persoonlijk lid

Als individu kun je de NMV als persoonlijk steunen. Je krijgt ontvangt dan drie keer per jaar het Montessori Magazine thuis. Met jouw lidmaatschap steun je onze vereniging met onderwijsinhoudelijke ontwikkeling. Lid worden kan heel eenvoudig door hieronder het formulier in te vullen. We nemen daarna contact met je op.

Organisatie of instelling

Als school, kinderopvang, opleiding of andere montessori-organisatie kun je lid worden van de NMV. Hiervoor wordt jouw organisatie gevisiteerd. De verschillende NMV-netwerken (0-12 jaar, 12-18 jaar, opleiders en ontwikkelaars en netwerk ouders) hebben hiervoor criteria ontwikkeld. Na aanmelding wordt jouw organisatie getoetst. Na positieve beoordeling wordt jouw organisatie Montessori Erkend. Je wordt lid van de NMV en mag het officiële NMV-logo gebruiken. Je sluit je aan bij de vereniging en kunt gebruikmaken van voordelen als handige documenten en de kennisdeling via de netwerken. Daarnaast ontvangt jouw organisatie drie keer per jaar het Montessori Magazine. Wil je je bij de NMV aansluiten? Vul dan hieronder het formulier in. Het bijbehorende netwerk neemt dan spoedig contact met je op.

Kosten

Voor alle organisaties die lid zijn van de NMV wordt een vast bedrag gerekend als grondsom. De grondsom bedraagt €250,- per instelling.

Daarnaast geldt:

Voor het netwerk 0 – 12 jaar een bedrag van € 5,50 per kind/leerling in de leeftijd van 4 – 12 jaar. Voor de leeftijdsgroep 0 – 4 jaar geldt een bijdrage per kind van € 2,75.

Netwerk 12 – 18 heeft besloten (tijdelijk) vrijwillig € 2,- extra te betalen omdat zij in de begroting bewust wat meer willen uitgeven voor kenniskringen en visitaties. Vooralsnog wordt hier € 7,50 gerekend in plaats van de standaard van € 5,50.

Netwerk 18+ heeft naast de grondsom een bijdrage per cursist/student gelijk aan het aantal certificaten of diploma’s. Per certificaat € 25,- en per diploma € 35,-.

Voor individuele leden is het lidmaatschap €35,- per jaar.

Wil je lid worden of meer weten over een lidmaat­schap?

Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

Het verplichte veld voornaam is niet ingevuld
Het verplichte veld achternaam is niet ingevuld
Het veld e-mailadres bevat geen geldig e-mailadres. Noteer hier een bestaand e-mailadres.
Het veld telefoonnummer bevat geen geldig telefoonnummer. Noteer hier een telefoonnummer, bestaande uit tien cijfers, zonder gebruik van spaties of andere karakters.
Het verplichte veld bericht is niet ingevuld